Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Author Topic: (Solved) Skype - No video Logitech Quickcam Pro 4000  (Read 10818 times)

Offline cylverbak

  • User
  • Posts: 13
(Solved) Skype - No video Logitech Quickcam Pro 4000
« Reply #15 on: 2012/12/06, 20:35:12 »
Solved the problem. Skype didn't like the front usb port. Plugged it in the back and I've got picture! I wasted way too much time on this! Thanks for feedback.

Edit: webcam video works just fine with guvcview in the front usb port - the one that's easy to get at!

Offline ReinerS

  • User
  • Posts: 994
(Solved) Skype - No video Logitech Quickcam Pro 4000
« Reply #16 on: 2012/12/06, 21:24:29 »
Really strange, but I will try that too.
My camera is connected via an hub which itself is connected onto one oft he rear usb-ports.

I'll connect it directly, maybe that helps here too.

regards

Reiner
slackware => SuSE => kanotix => sidux => aptosid  => siduction

Offline devil

  • Administrator
  • User
  • *****
  • Posts: 4.599
(Solved) Skype - No video Logitech Quickcam Pro 4000
« Reply #17 on: 2012/12/06, 23:08:31 »
It is a well known fact that a lot if devices do not like 2nd hand slots. I had problems with a usb-stick in a hub. It wrked inefficiently with strange errors.

greetz
devil

Offline ReinerS

  • User
  • Posts: 994
(Solved) Skype - No video Logitech Quickcam Pro 4000
« Reply #18 on: 2012/12/07, 12:58:28 »
Well using it her eon the rear port didn't help.
I'll wait for next version to try another test.
In the meantime I'll try/experiment with ekiga.

regards

Reiner
slackware => SuSE => kanotix => sidux => aptosid  => siduction