seduction
 Language:
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
2020/04/04, 17:25:27


Help

Author [EN] [PL] [ES] [PT] [IT] [DE] [FR] [NL] [TR] [SR] [AR] [RU] Topic: Fresh install, need advice on Radeon graphics card.  (Read 3530 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline id027102

  • User
  • Posts: 27
Re: Fresh install, need advice on Radeon graphics card.
« Reply #15 on: 2018/06/14, 11:21:23 »
And I forgot :
Laptop , detection of RADEON RS780M HD3200
    and RADEON RV710/MD HD4330/4350/4550
Desktop detection  of RADEON RS690 X1200


Desktop has no problem ???

Offline towo

  • Global Moderator
  • User
  • *****
  • Posts: 2.333
Re: Fresh install, need advice on Radeon graphics card.
« Reply #16 on: 2018/06/14, 12:19:29 »
New Kernel is up with reverted changes, try it.
Ich gehe nicht zum Karneval, ich verleihe nur manchmal mein Gesicht.

Offline id027102

  • User
  • Posts: 27
Re: Fresh install, need advice on Radeon graphics card.
« Reply #17 on: 2018/06/14, 13:51:25 »
New kernel loaded  and reboot : no changeSee harddisk busy , but no display , nor reaction witl ctrl+alt+f1 , only hdd busy

Offline towo

  • Global Moderator
  • User
  • *****
  • Posts: 2.333
Re: Fresh install, need advice on Radeon graphics card.
« Reply #18 on: 2018/06/14, 14:08:25 »
Then the problem are not these 2 config settings.
Ich gehe nicht zum Karneval, ich verleihe nur manchmal mein Gesicht.

Offline id027102

  • User
  • Posts: 27
Re: Fresh install, need advice on Radeon graphics card.
« Reply #19 on: 2018/06/14, 16:27:57 »
Ok , but it must be a problem with radeon.ko , if I rename it (no radeon anymore), PC can boot , and I have access to console,
With naturaly no xserver .I don't know what to doI stay with siduction 4.15.15 amd64, perhaps debian 4.16.0 amd64 is working.I investigate furter later , it depends on free timeThanks for your help.

Offline id027102

  • User
  • Posts: 27
Re: Fresh install, need advice on Radeon graphics card.
« Reply #20 on: 2018/07/16, 12:34:52 »
Today updated to kernel 4.17.6-towo.1 , and problem disappeared
Can boot and get xserver when rebooting
Thus solved (for now)