seduction
 Language:
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
2019/01/16, 12:50:34


Help

Author [EN] [PL] [ES] [PT] [IT] [DE] [FR] [NL] [TR] [SR] [AR] [RU] Topic: three red "failed" during boot  (Read 2921 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline vilde

  • User
  • Posts: 639
three red "failed" during boot
« on: 2012/05/17, 16:47:45 »
I just realized that there are three red "failed" during boot. Probably not bugs but maybe somebody can explain what it is or suggest how to get rid of them?

Text maybe not exactly right because it goes to fast to read them
Code: [Select]
Module-KVM-Intel failed to load
Code: [Select]
Start SMP IRQ Balancer: irqbalance failed
Code: [Select]
Startpar: series returned failure qemo-kvm
XFCE-64 bit

Offline devil

  • Administrator
  • User
  • *****
  • Posts: 4.305
three red "failed" during boot
« Reply #1 on: 2012/05/17, 20:51:15 »
These appear just because your hardware soes not support these features.
2 are due to your cpu not supporting KVM (Kernel Virtualiation Module, something like Vbox) and the 3rd one means, you have a single cpu. Is that assumption correct?

greetz
devil

Offline vilde

  • User
  • Posts: 639
RE: three red "failed" during boot
« Reply #2 on: 2012/05/17, 23:40:00 »
About as I thought, dual core but on one cpu a believe, I have no idea if my cpu  supports virtualisations. Thanks
XFCE-64 bit

Offline devil

  • Administrator
  • User
  • *****
  • Posts: 4.305
RE: three red "failed" during boot
« Reply #3 on: 2012/05/18, 00:28:24 »
It does not support KVM, you can run virtualbox though without a problem.

greetz
devil