seduction
 Language:
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
2017/10/21, 13:54:36


Help

Author [EN] [PL] [ES] [PT] [IT] [DE] [FR] [NL] [TR] [SR] [AR] [RU] Topic: testing with rekonq  (Read 1769 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline piper

  • Global Moderator
  • User
  • *****
  • Posts: 1.154
testing with rekonq
« on: 2013/10/27, 20:18:05 »
just a test posting with rekonq  :)
debian sid  |  apt-get into it

Offline agaida

  • User
  • Posts: 1.759
    • http://g-com.eu
Re: testing with rekonq
« Reply #1 on: 2013/10/28, 02:52:13 »
hmm ... works here too
There's this special biologist word we use for "stable". It's "dead". ~ Jack Cohen

Offline Santa

  • User
  • Posts: 261
  • siduction's KDE packager
Re: testing with rekonq
« Reply #2 on: 2013/10/31, 13:28:33 »
hmm ... works here too


Worked here in a virtual machine too, but not on my usual system. I guess there is a problem in my user configuration.
Sometimes standing for what you believe means standing alone.

Offline Santa

  • User
  • Posts: 261
  • siduction's KDE packager
Re: testing with rekonq
« Reply #3 on: 2013/10/31, 18:15:12 »
Finally works! It was the identifier.
Sometimes standing for what you believe means standing alone.

Offline piper

  • Global Moderator
  • User
  • *****
  • Posts: 1.154
Re: testing with rekonq
« Reply #4 on: 2013/11/01, 12:41:27 »
Quote from: Santa
Finally works! It was the identifier.
Fantastic
debian sid  |  apt-get into it