Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Author Topic: [EN] Chrome not redering correctly  (Read 1980 times)

Offline effo

  • User
  • Posts: 39
[EN] Chrome not redering correctly
« on: 2024/02/01, 16:17:50 »
Since an update last week, Chrome isn't rendering correctly. Images are half loaded on some sites, some images flicker when hoovering the mouse over them, etc. On one site, theoldreader.com, no style is applied. Things work find in Firefox
  [ You are not allowed to view this attachment ]  
  [ You are not allowed to view this attachment ]  
I've cleared cache without luck. Any ideas what to do? (Yeah, I know there are other browsers, but I need to fix this i Chrome)
I'm on google-chrome-stable_121.0.6167.139-1_amd64.deb

Offline edlin

  • User
  • Posts: 570
Re: Chrome not redering correctly
« Reply #1 on: 2024/02/01, 17:11:53 »
Why are you using Chrome and not Chromium? If you have problems with Chrome, you should consult Google.

I have no problems displaying https://theoldreader.com with Chromium.


edlin
Der Kluge lernt aus allem und von jedem,
der Normale aus seinen Erfahrungen
und der Dumme weiß alles besser.

Sokrates

Offline towo

  • Administrator
  • User
  • *****
  • Posts: 2.948
Re: Chrome not redering correctly
« Reply #2 on: 2024/02/01, 17:19:47 »
No problem here with actual chrome.
Ich gehe nicht zum Karneval, ich verleihe nur manchmal mein Gesicht.

Offline samoht

  • User
  • Posts: 483
Re: Chrome not redering correctly
« Reply #3 on: 2024/02/01, 17:30:17 »
Quote
No problem here with actual chrome.

+1

[Update]
Have you tried deleting the directory
Code: [Select]
~/.config/google-chrome/Default/GPUCache/
« Last Edit: 2024/02/02, 11:04:27 by samoht »

Offline eriefisher

  • User
  • Posts: 273
Re: Chrome not redering correctly
« Reply #4 on: 2024/02/01, 21:35:45 »
The same problem with chrome and chromium. Been more than a few weeks though. There have been several updates since the problem showed up but none corrected it. I'm back on FF for now.

Online hendrikL

  • Administrator
  • User
  • *****
  • Gravatar
  • Posts: 982
Re: Chrome not redering correctly
« Reply #5 on: 2024/02/02, 10:56:47 »
did you disabled all add-ons and tested it?
Maybe some add blocker or what ever is causing that issue.

Offline der_bud

  • User
  • Posts: 1.077
  • member
Re: Chrome not redering correctly
« Reply #6 on: 2024/02/02, 11:26:21 »
As there seems to be no known bug and other users have no issues it might be some of your own system settings.
As you tried other similar browser which had there own profiles (had they?) it's maybe not a browser profile issue.
You could test with another (test)user with own fresh /home on your system. If you're on KDE, try under both Xorg and Wayland respectively. Have you recently  changed Firewall/VPN/DNS/Router settings?
Du lachst? Wieso lachst du? Das ist doch oft so, Leute lachen erst und dann sind sie tot.

Offline whistler_mb

  • User
  • Posts: 198
Re: Chrome not redering correctly
« Reply #7 on: 2024/02/02, 11:41:33 »
No problem here with actual chrome.

+1

Offline eriefisher

  • User
  • Posts: 273
Re: Chrome not redering correctly
« Reply #8 on: 2024/02/02, 13:17:59 »
I have no add-on's install in chrome. I have been using it as it's installed. I just removed the ~/.config/google-chrome directory and started chrome fresh. I went through all the first run steps and then to a forum I know this happens to me and others so I know it's not on my end.


Offline effo

  • User
  • Posts: 39
Re: Chrome not redering correctly
« Reply #9 on: 2024/02/04, 10:18:49 »
I realized I had one old extension active used for ad / cookie blocking. Once I disabled it, theoldreader.com started to work. But images are still broken sometimes

Offline effo

  • User
  • Posts: 39
Re: Chrome not redering correctly
« Reply #10 on: 2024/05/27, 17:42:02 »
Today I managed to solve the problem with images not loading correctly. The solution was to disable graphics acceleration (Settings - System - Use graphics acceleration when available - toggle to off). Once disabled, images are show correctly in Chrome

Offline eriefisher

  • User
  • Posts: 273
Re: Chrome not redering correctly
« Reply #11 on: 2024/05/27, 18:48:26 »
That's seems to work! I've been avoiding Chrome/Chromium for several month because of this issue.