seduction
 Language:
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
2020/02/28, 07:09:40


Help

Author [EN] [PL] [ES] [PT] [IT] [DE] [FR] [NL] [TR] [SR] [AR] [RU] Topic: [solved] du fails - qml-module-org-kde-extensionplugin_5.16.0-1  (Read 8309 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline vayu

  • User
  • Posts: 204
If it's gtk apps, the package plasma-systray-legacy fixes that for me.

Offline drb

  • User
  • Posts: 160
Is it still unsafe to upgrade today - when are the Lights green again?

Except that I had to intervene with the above extra steps, my system is working well.

So you didn't need the missing kde-plasma files?

Offline der_bud

  • User
  • Posts: 901
  • member
Re: du fails - qml-module-org-kde-extensionplugin_5.16.0-1
« Reply #47 on: 2015/12/10, 14:37:35 »
...
Now I am running apt-get dist-upgrade - (with okular set an hold)
these packages will be removed
Quote

kde-standard
kde-full
kde-plasma-desktop
kde-plasma-netbook
kde-workspace
kde-workspace-bin
kde-workspace-data
kdebase-workspace-bin
plasma-desktopthemes-artwork
siduction-art-kde-ridersonthestorm
siduction-art-ksplash-ridersonthestorm
siduction-settings-kde

...
So you didn't need the missing kde-plasma files?

I don't have any of those on a kdenexted Indiansummer since some time and everything is fine. My packages containing kde|kwin|plasma in their name or description are here: http://paste.siduction.org/20151210133325
Du lachst? Wieso lachst du? Das ist doch oft so, Leute lachen erst und dann sind sie tot.

Offline vayu

  • User
  • Posts: 204

So you didn't need the missing kde-plasma files?

No, I don't seem to need anything except the Okular I put on hold.  For example, it removed klipper and I thought I needed to try to reinstall it (which I couldn't without errors), but I still have it working in my system tray.  Everything seems to be fine and the same as it was before.

Offline CCarpenter

  • User
  • Posts: 197
    • http://www.greenvalleyranchschwand.de
If it's gtk apps, the package plasma-systray-legacy fixes that for me.

Didn't fix anything. Still no Trayicons in Taskbar as described in http://forum.siduction.org/index.php?topic=5841.0 !



Moved /.kde to /.kdeold and let kde get a new Folder - still no Icons!
« Last Edit: 2015/12/10, 22:39:20 by CCarpenter »

Offline CCarpenter

  • User
  • Posts: 197
    • http://www.greenvalleyranchschwand.de
Figured out why the Trayicons did not appear:

Just disable your compositor or switch it to EGL should solve the Problem.

Offline CCarpenter

  • User
  • Posts: 197
    • http://www.greenvalleyranchschwand.de
Since the switch to DebianKDE i have another Graphical issue with kmenu (picture).

Am i the only one with this Problem?

Offline devil

  • Administrator
  • User
  • *****
  • Posts: 4.395
Never seen that before. Does the fullscreen dash have the same problem?


greetz
devil

Offline CCarpenter

  • User
  • Posts: 197
    • http://www.greenvalleyranchschwand.de
Nope- only the Starter not the menu and not the uuurgh Fullscreen-Crab :D .

If i see in the next Future some Tiles - i will change my Desktop Environment.

It can be worse, if you switching Menus fast:
« Last Edit: 2016/02/11, 01:19:44 by CCarpenter »

Offline der_bud

  • User
  • Posts: 901
  • member
CCarpenter, did this occur after you switched your compositor like described above and looks good again if you change to another setting?
If not, try another theme (switch to Oxygen, relogin, switch to breeze-dark, relogin...). And as a last thought, check the fonts in systemsettings, perhaps it is something like "Droid fonts got replaced by Noto fonts during D-U, but not completely". If so, change all fonts and then regenerate font cache (in terminal fc-cache -vr).
Du lachst? Wieso lachst du? Das ist doch oft so, Leute lachen erst und dann sind sie tot.